Пловдивският сайт “Детето днес” с първо място във вота на публиката в престижния конкурс “Сайт на годината 2020”

14 ное., 2020

Пловдивският сайт “Детето днес” с първо място във вота на публиката в престижния конкурс “Сайт на годината 2020”

Платформата за специалисти и родителиДетето днесстана победител на публиката в престижния конкурс “Сайт на годината 2020”. Сайтът на пловдивската детска психоложка Теодора Пампулова премери сили с още 25 участници в категорията “Сайт с кауза”.

В платформата “Детето днес” специалистите, работещи с деца могат да публикуват безплатно своята визитка с контакти и информация за професионалния си опит, да промотират предстоящи събития и инициативи, да споделят с родителите материали свързани с детското психическо и физическо развитие. Родителите могат да изберат най-подходящия за тяхното дете специалист, да се свържат с него и да оставят обратна връзка на сайта, с което да помогнат при избора на други.

Към момента “Детето днес” събира регистрациите на АГ специалисти, педиатри, зъболекари, консултанти по кърмене и бебешки сън, логопеди, детски психолози, бавачки и др.

 

Първата награда на публиката в конкурса “Сайт на годината” е доказателство, че работим в правилната посока. В тези трудни времена физическото и психическото здраве на децата ни трябва да бъде приоритет. Платформата “Детето днес” тепърва ще се развива и ще предложи и на родители, и специалисти нови възможности.”- това сподели Теодора Пампулова, създателка на сайта.

 

Гласуването на публиката в категорията “Сайт с кауза” отличи още:

2-ро мястоВиж професиите

3-то мястоС деца на борда”.

Журито пък подреди местата в категорията по следния начин:

1-во място:Тук-Там

2-ро място:Mission Emission – Calculate The Environmental Cost of Your Travel

3-то място:DMS – Доброто лесно се избира!

 

Компетентното жури и публиката избраха победители и в другите категории: Фирмен сайт, Личен сайт и блог, Институционален сайт, Електронен магазин, Медиен сайт, Продуктов сайт, Сайт с услуги и Mobile App.

Оставете отговор

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.