“Детето днес” в недпреварата за “Сайт на годината”. Подкрепете ни!

14 окт., 2020

“Детето днес” в недпреварата за “Сайт на годината”. Подкрепете ни!

Единствен по рода си сайт, в помощ на родители и специалисти работещи с деца, създаде пловдивската психоложка Теодора Пампулова. Платформата “Детето днес” се появи по време на пандемията през април 2020г. като отговор на ограничаването на дейността на много от специалистите, работещи с деца.

 

“Кауза на сайта “Детето днес” е напълно безкористна! От една страна платформата дава възможност на професионалистите безплатно да промотират дейността си, върху която пандемията оказа негативно влияние. Те могат да изпращат свои публикации, да качат визитките и координатите си. Целта е да съхранят малкия бизнес, с който се занимават. Предстои организирането и провеждането на много събития под шапката на платформата, които да достигнат до потребителите от цялата страна. Родителите от своя страна ще имат достъп до много специалисти, от които да изберат най-подходящия за своето дете, да бъдат участници в уебинари и уъркшопи, да оставят мнения и коментари за специалистите и др.. Към момента регистрации се правят за следните професии: педиатри, детско-юношески психолози, зъболекари, работещи с деца, детегледачки, фотографи и др.” – това сподели създателката на сайта. В началото на годината тя бе номинирана за идеята си в категорията “Герой на децата” на Националната мрежа за децата.

Платформата “Детето днес” ще премери сили в престижния конкурс “Сайт на годината”. Той е насочен към собствениците и създателите на сайтове и приложения, като цели да докаже високия стандарт на уеб в България. Платформата “Детето днес” ще се бори в категорията “Сайт с кауза”  заедно с още 25 участници. Гласуването  ще продължи до 22:00ч. на 02.11.2020г. 

Как да подкрепите “Детето днес” ?

  1. Последвайте линка: https://bgweb.bg/s/votepublic/

  2. Изберете категорията “Сайт с кауза”

  3. Въведете име и e-mail

  4. На посочение от Вас e-mail ще получите линка за потвърждение за подадения глас. Кликнете върху него!

  5. Готово!

Оставете отговор

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.