За нас

Нашата Мисия

Ние, екипът на “Детето днес”, създадохме тази интернет платформа с ясната цел да осигурим възможности за достъп до актуална и надеждна информация свързана с физическото и психическото здраве на децата.

Знаем, че сред нас има много добри професионалисти готови да подадат ръка на дете в нужда. „Детето днес“ е иновативен проект за електронна платформа, която ви позволява да организирате и онлайн събития, чрез които да подкрепите дете в неравностойно положение. Процент от всички събрани средства от проведения уебинар ще бъдат дарени на каузата подкрепена от специалиста.

Наред с това ние поддържаме и база данни със специалисти, към които родителите могат да се обърнат при необходимост.

Намерете специалист

Намерете специалист

Всичките наши обяви от специалисти за минали проверка за квалификация, намерете специалист за вашето дете.

Свържете се директно

Ние даваме възможността директно да се свържете със специалистите, без да е нужно да минава през нас.

Изберете уебинар

Чрез участието си в нашите уебинари вие подкрепяте дете в нужда.

За специалистите

Създайте личен профил

Нашата платформа ви позволява да си направите свой личен профил и също така обява към него.

Безплатно

На този етап изцяло безплатно може да публикувате вашите обяви и да предложите услугите си.

Организирайте уебинар

Бъдете полезни на родителите чрез онлайн обучения и семинари насочени към физическото и психическото развитие на детето. Станете добротворци, изберете кауза и помогнете на дете в нужда.

Теодора Пампулова

Теодора Пампулова (Основател)

Теодора Пампулова е детски психолог с над 10-годишен опит. Към момента е педагогически съветник в пловдивска гимназия,координатор на Дружеството на психолозите за гр. Пловдив и Южна България, член е на Българска асоциация по хипноза, сертифициран медиатор от Министерство на правосъдието, ментор на студенти, обучител и др.

 


Стъпки към успеха

Ако искате да успеете в това, което правите се научете да плувате в дълбокото. Заедно можем да реализираме Вашата цел да бъдете разпознаваем и популярен специалист.

Регистрирайки се в платформата „Детето днес“ Вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате по всяко време, за да популяризира дейността Ви сред българските родители.

Ние имаме лично отношение към всеки специалист и това означава, че ще бъдем отдадени на работата с Вас. Ще се опитаме да отговорим на всяко Ваше обаждане и изпратен мейл в най-кратки срокове.

Ние сме млад, позитивен и мотивиран екип и затова можем да обработим Вашата информация в най-кратки срокове и да я презентираме по най-добрия начин.

Проведете уебинар с кауза насочен към физическото и психическото здраве и развитие на детето и подкрепете малчуган в нужда.

Можете да ни изпращате различни авторски материали и статии, които да бъдат публикувани в Секция „Полезно“ в сайта. По този начин ще имате възможност за още един вид безплатна реклама. Изпратената от Вас информация ще бъде публикувана и на фейсбук страницата на проекта – „Детето днес“.

Предстои Ви да бъдете организатор или участник в събитие? Сайтът „Детето днес“ Ви предоставя страхотната възможност да информирате родителите от града, в който практикувате за него.

Можем да Ви предложим изключително добри възможности за платена реклама – на банер или чрез ВИП обява. Повече за това може да прочетете на сайта.

Разнообразие от специалисти

Детски психолози80%
Логопеди70%
Детегледачки60%
Педиатри90%
АГ специалисти70%
Зъболекари40%
Хомеопати75%

Приятели

Уча в Пловдив
Cleverbook
Кенгури България
Анима България
Hestia BG
Сватбен център Асеновград
Детските градини
Prime Health