За нас

Unknown

Добре дошли!

Казвам се Теодора Пампулова и съм детски психолог. Работя с деца от раждането им до 18 годишна възраст, както и с техните семейства. Настоящият проект “Детето днес” е продължение на проекта Психологическо пространство “Стая на емоциите” спечелил втора награда в Конкурса “Най-добър млад предприемач на град Пловдив”.

Аз и екипът ми вярваме, че децата са невероятни и заслужават да имат безброй възможности да бъдат успешни и щастливи! Затова създадохме това интернет пространство за информираност на най-важните хора в техния живот – родителите! Защото ако те имат възможност да вземат своите правилни и навременни решения, то техните деца ще бъдат здрави, усмихнати и развиващи се!

Намерете специалист

Ние знаем

Ние знаем,че повече от всякога възрастните изпитват потребност да имат достъп до актуална надеждна информация, за да осигурят възможности за физическо и психическо развитие на своите деца. Знаем и, че ежедневието им е натоварено и забързано и затова създадохме “Детето днес” – за да може да изберете най-подходящия специалист за своето дете възможно най-бързо и удобно през всяко устройство.

„Детето днес“ е иновативен проект за електронна платформа, която позволява на родителите лесно да открият търсения от тях детски специалист – педиатър, зъболекар работещ с деца, детски психолог, детски психиатър, логопед, хомеопат, бавачка и други. Сайтът събира на едно място най-важните за детето специалисти ориентирани към физическото и психическото здраве на подрастващото поколение и предоставя възможност на родителите да направят своя избор.

Свържете се с нас

UnknownПроектът ни е отлична възможност за специалистите да представят себе си, своите възможности и компетенции във възможно най-подходяща светлина.Те ще намерят в наше лице доверен партньор, който да популяризира дейността им сред българските семейства.

В “Детето днес” вярваме, че сме намерили начин да направим така, че да свържем правилния специалист с търсещото го семейство. Това е НАШАТА “МИСИЯ” – да направим заедно крачката към това децата ни да бъдат здрави, щастливи и успешни!

За родителите

Намерете специалист

Всичките наши обяви от специалисти за минали проверка за квалификация, намерете специалист за вашето дете.

Свържете се директно

Ние даваме възможността директно да се свържете със специалистите, без да е нужно да минава през нас.

Гарантирано

Ние проверяваме и активно следим всички обяви, в случай, че срещнете проблем с някой специалист, може да го докладвате директно на нас.

За специалистите

Създайте личен профил

Нашата платформа ви позволява да си направите свой личен профил и също така обява към него.

Безплатно

На този етап изцяло безплатно може да публикувате вашите обяви и да предложите услугите си.

Промотирайте се

Детето Днес ви дава възможността да достигнете до много голяма аудитория и по този начин вие много лесно може да рекламирате услугите си.

Стъпки към успеха

Ако искате да успеете в това, което правите се научете да плувате в дълбокото. Заедно можем да реализираме Вашата цел да бъдете разпознаваем и популярен специалист.

Регистрирайки се в платформата „Детето днес“ Вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате по всяко време, за да популяризира дейността Ви сред българските родители.

Ние имаме лично отношение към всеки специалист и това означава, че ще бъдем отдадени на работата с Вас. Ще се опитаме да отговорим на всяко Ваше обаждане и изпратен мейл в най-кратки срокове.

Ние сме млад, позитивен и мотивиран екип и затова можем да обработим Вашата информация в най-кратки срокове и да я презентираме по най-добрия начин.

Платформата „Детето днес“ ще бъде активна денонощно, за да може всеки да търси и публикува информация, тогава когато му е удобно. Докато Вие си почивате ние търсим Вашите потенциални клиенти.

Можете да ни изпращате различни авторски материали и статии, които да бъдат публикувани в Секция „Полезно“ в сайта. По този начин ще имате възможност за още един вид безплатна реклама. Изпратената от Вас информация ще бъде публикувана и на фейсбук страницата на проекта – „Детето днес“.

Предстои Ви да бъдете организатор или участник в събитие? Сайтът „Детето днес“ Ви предоставя страхотната възможност да информирате родителите от града, в който практикувате за него.

Можем да Ви предложим изключително добри възможности за платена реклама – на банер или чрез ВИП обява. Повече за това може да прочетете на сайта.

Разнообразие от специалисти

Детски психолози80%
Логопеди70%
Детегледачки60%
Педиатри90%
АГ специалисти70%
Зъболекари40%
Хомеопати75%

Приятели

Уча в Пловдив
Cleverbook
Кенгури България
Анима България
Hestia BG
Сватбен център Асеновград
Детските градини
Prime Health